İhracat Müşterisine Fuarda Satış Yapmak İçin Fuara Nasıl Hazırlanmak Gerekir?
- On 2 Kasım 2021
- Eğitim, Fuar Bütçesi, fuara hazırlık, fuarda verim, ihracat, Satış, Sipariş, Ziyaretçi Daveti
İhracatınızı geliştirmek, satış yapmak, müşteri bulmak için katıldığınız fuara nasıl hazırlanmak gerekir? Nasıl hazırlanırsanız 40.000 € harcadığınız fuarda daha büyük miktarlarda sipariş alma, satış yapma şansını yakalarsınız? İhracat Müşterisine Fuarda Satış Yapmak İçin Fuara Nasıl Hazırlanmak Gerekir? Nasıl bir hazırlık yaparsanız fark yaratırsınız? Nasıl bir hazırlık yaparsanız standınız sabahtan akşama ziyaretçi ile dolup taşar ve aralarından müşteri bulur, ihracat yani satış yaparsınız?
Son fuar kötü mü geçmişti?
Son katıldığınız fuar kötü mü geçmişti. Standınıza gelen geçen çok az kişi mi olmuştu? Harcadığınız bütçe canınızı mı yakmıştı. Tekrar fuara katılma konusunda tereddütler mi yaşıyorsunuz? Diğer yandan da neyi düzeltebiliriz, neyi daha iyi yaparsak fuardan müşteri kazanırız diye düşünmeye başladınız mı?
Fuardan Verim Almak İçin Fuara Nasıl Hazırlanmak Gerekir?
Fuara katılmak dışardan bakınca basit bir süreç gibi görünse de içinde onlarca önemli konuyu barındıran büyük bir yolculuktur. Fuara katılma sürecini doğru yönetmek için her aşamasında doğru hazırlanmak gerekir.
Fuar katılım sürecini 7 aşamada düşünmek gerekir. Bu aşamaları şunlardır:
- Değerlendirme
- Ön Hazırlık
- Hazırlık
- Kurulum
- Fuar
- Söküm
- Sonrası
Bu aşamalara teker teker ele alalım:
1.DEĞERLENDİRME
Değerlendirme aşaması “fuara katılma” sevdasına kapılınca düşünmeniz gereken, değerlendirmeniz gereken konularla ilgili bir değerlendirme aşamasıdır. Bu değerlendirme aşamasında neden katılmak istediğimiz ile ilgili olarak Tespitler yapıp kendimize Hedefler koymamız gerekir.
Tespitler
Tespitlerimizi Şirketimiz hakkında yapmamız gerekir? Biz nasıl bir şirketiz? Ürünümüz veya hizmetimiz nedir? Pazarda konumumuz nedir? Müşterimiz kimdir? Neden fuara katılmamız gerekir? Problemimiz nedir? Sorunumuz nedir? Ulusal çapta ürün veya hizmet satışı mı? İhracat müşterisine fuarda satış yapmak mı? İhracatımızı geliştirmek mi? Sadece tanıtım mı? Uluslararası çapta ürün veya hizmet ihracatı mı?
Sorunumuzu doğru tanımladıktan sonra da şuna düşünmek gerekir: Fuar gerçekten çözüm olur mu? Sektörden daha önce fuara doğru katılan arkadaşlarımızın deneyimleri nedir? Fuara katılmak doğru çözümse nerede, ne tür bir fuara, hangi fuar katılmamız gerekir. Katılmamız gereken fuar mı başka bir etkinlik mi?
Bakınız: Fuar Nedir?
Bakınız: Hangi Fuara Katılmanız Gerektiğine Nasıl Karar Veriyorsunuz?
Hedeflerimiz
Tespitlerimizden sonra kendimize Hedefler koymamız gerekir. Biz ne amaçla fuara katılıyoruz? Fuardan ne bekliyoruz? Mümkünse hedeflerimizi netleştirip kendimize Temel Başarı Kriterleri KPI belirleyelim.
Bakınız: Katıldığımız Fuarda Somut Hedefimiz Nedir?
Son olarak da şirketimizin profili ve katılmayı düşündüğümüz fuar tipine göre KOSGEB veya Ekonomi bakanlığının desteklerinden yararlanma imkanımızın olup olmadığını gözden geçirmek yerinde olur.
2. ÖN HAZIRLIK
Satış Toplantısı
Ön Hazırlık aşaması, fuar organizatörünün satış temsilcisi ile sözleşme görüşmelerini yaptığımız aşamadır. Bu aşama ilk satış toplantısı ile başlar.
Ne Anlatacağız?
Bu toplantı öncesinde kendimizi hazırlamamız gerekir. Satış temsilcisi ile tanışma faslında, futbol ve politika gibi konularla zaman kaybetmeden şirketimizi, pazardaki yerimizi, ürünlerimiz, sektörümüzü, neden fuara katılmayı düşündüğümüzü, hedeflerimizi anlatmak gerekir.
Ne Anlatacak?
Gelen satış temsilcisi de önce kendini, şirketini, fuarını, fuarın başarısını size anlatıp fuarın bize sunacağı fırsatlardan bahsedecektir. Bizim de fuarın müşteri temsilcisine fuarın sonuç raporunu, ziyaretçi analizlerini, fuarın yıldan yıla seyrini, katılımcı listesini ve yerleşim planını sormamız gerekir.
Doğru Fuar mı?
Bu ilk toplantının sonunda şunu tespit etmemiz gerekir, fuara katılmamıza sebep olan tespitlerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda katılmayı görüştüğümüz fuar doğru fuar mı?
Yerleşim Planının Neresinde Olmalıyız?
Görüştüğümüz fuar ihtiyaçlarımızı karşılıyorsa, fuar yerleşim planından bizim için en ideal yeri seçmemiz gerekir. Seçtiğimiz yerin sadece yer olarak mı, yoksa içinde bir binanın bir standın olup olmadığına dikkat etmemiz gerekir.
Fuara Katılım Bedeli
Müşteri temsilcisi ile de yer büyüklüğünü konuşurken, katılım bedellerinin nasıl şekillendiğini öğrenmemiz ve anlamamız gerekiyor. “Bu fiyatlar neden bu kadar pahalı?” sorusuna cevap ararken de bütün fuarların aynı türde, aynı çeşitte olmadığını fuar türlerine, hizmet ettikleri sektöre, fuara olan yüksek veya düşük talebe göre, gelen ziyaretçi profiline göre de farklı farklı fiyatlandırma çeşitlerinin olabileceğini bilmemiz gerekir.
Bakınız: Fuar Katılım Ücretleri Ve Değerleri
Fuar Tahmini Bütçesi
Son kararımızı vermeden önce, fuar müşteri temsilcisinden öğrendiğimiz bilgiler, öncesinde aklımızdaki katılma sebebi, karşımıza çıkan olası bütçe, Ekonomi bakanlığından alabileceğimiz olası destekleri de kontrol ederek bir fuar katılım bütçesi hazırlamamız gerekir.
Bakınız: Fuara Katılım Bütçesi Nasıl Yapılır?
Sözleşmenin İmzalanması
Fuar katılımı ile ilgili satış, pazarlama, lojistik, finans gibi departmanlarla koordine olduktan sonra da fuara katılma kararını verip fuar satış temsilcisi ile sözleşme yapmamız gerekir.
3. HAZIRLIK
Fuar Hazırlık Yöneticisi ve Ekibi
İhracat Müşterisine Fuarda Satış Yapmak İçin hazırlandığımız fuar için ilk düşünmemiz gereken şirket içinde bu hazırlığı kimin yapacağıdır. Öncelikle tüm süreci yönetecek patron ve genel müdür dışında bir yetkiliyi görevlendirmek her zaman daha doğru, daha pratik olur. Fuar katılım hazırlıkları esnasında birçok şirket içi kaynağı ve dış tedarikçilerden alınan hizmetleri birlikte almak ve hazırlık çalışmalarını yürütmek gerekir. Dolayısıyla proje yönetiminden anlayan, pazarlama, ihracat, satış, lojistik gibi alanlardan anlayan şirket üst yönetiminden ilgili bir müdürün, yöneticinin fuara hazırlık çalışmalarını üstlenmesi yerinde olur.
Hedefler ve Temel Başarı Kriterlerimiz
Fuar hazırlık yöneticisi ve fuar ekibi belli olduktan sonra ilk yapılacak iş fuarın temel başarı hedeflerini belirlemek, daha önce belirlendiyse geliştirmek veya teyid etmektir. En fazla kaç ziyaretçi, en fazla kaç müşteri istiyoruz? Fuardan 6 ay sonra ne kadarlık bir fuarda kazanılan müşteri cirosu veya fuarda tetiklenen müşteri istiyoruz? Gibi hedefleri belirlememiz gerekir.
Fuara Kimin Gideceğini Nasıl Belirliyoruz?
Bir sonraki aşamada fuarda bu hedeflere ulaşmak için kaç kişilik bir ekiple fuar standında olmamız gerekir? Fuarda müşteriye ne tür faydaları sunacağımızı belirlememiz gerekir. Müşterimizin kiminle fuar standımızda görüşmek isteyeceğini belirlememiz gerekir. Hangi ziyaretçi profilimize ekibimizden kimin ne anlatacağını belirlememiz gerekir. Fuar stand ekibini belirledikten sonra da kendilerine ürünlerimiz, hizmetlerimiz, iletişim, davranış, kalabalık önünde davranış, hitabet gibi eksikleri varsa iç veya dış kaynaklardan eğitim aldırmamız faydalı olur.
Bakınız: Fuarda Ziyaretçiyi Kazanmak İçin Kim Kime Ne Anlatacak?
Ürün Hazırlığı ve Paketlenmesi
Fuar ekibini belirledikten sonra da fuarda göstereceğiniz ürünleri seçmeniz, henüz hazır değilse, prototip götürüyorsanız özenle hazırlamanız ve dikkatle paketlemeniz, gerekecektir.
Standımızda Pazarlama Araçları ve Kayıt Sistemi
Fuarda ziyaretçilerinize dağıtacağınız, pazarlama araçlarımızı katalog, broşür, kartvizit gibi mecraları iyi planlamanız gerekir. Fuar standımıza uğrayan, toplantıya katılan ziyaretçileri nasıl kayıt edeceğinizi önceden düşünerek planlamanız gerekmektedir.
Bakınız: Fuara Katılırken Web Sitenizi Güncellemeyi Unutmayın
Fuarda Ne Dağıtacağız?
Fuarda dağıtacağınız, numuneler, promosyonları, tadım paneli gibi ikramlarınızı erkenden hazırlatmanız gerekecektir.
Fuar Lojistik Şirketi ile Ürünlerin Gönderimi
Ürünleriniz, hizmetleriniz, broşürleriniz, promosyonlar, numuneler, ve ikramlıklarınız ve tüm yardımcı ekipmanlarınız hazırladıktan sonra da bunları fuar alanına göndermek için gerekli zamana, bütçeye ve lojistik desteğine ihtiyacınız olacaktır. Yurt dışında bir fuara katılıyorsanız da mallarınızın herhangi bir gümrükte takılmasını ve fuarı boş stantla açmanızı istemiyorsanız doğru lojistik şirketi ile görüşmeniz gerekecektir.
Nasıl Bir Fuar Standı Kurmalıyız?
Fuar standı da son derece önemli bir konudur. Şatafatlı, gösterişli ve sadece dikkat çekme amaçlı gereksiz abartılı bir stand yerine, fuara katılma hedefinize uygun, ziyaretçi profilinizin hoşuna gidecek, ürünlerinizi hizmetlerini rahatlıkla sergileyebileceğiniz, içinde, çok yoğun, ama çok keyifle bir bayram havası içinde geçireceğiniz, pazarlama stratejinize uygun bir standı doğru bir organizatöre yaptırmanız gerekecektir.
Bakınız: Nasıl Bir Fuar Standına İhtiyacımız Var?
Bakınız: Fuar Standınız Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekiyor?
Bakınız: Nasıl Bir Stand İstediğimizi Nasıl Anlatabiliriz?
Katılımcı El Kitabı Ne İşe Yarar?
Fuar Organizatörünün kataloğunda doğru yer alabilmek, standınızı doğru zamanda problemsiz kurmak için uymanız gereken iş güvenliği ve sağlığı kuralları, fuar alanında uymanız gereken stand yapım kurallarını Fuar Organizatörünün Online Katılımcı El Kitabında bulmanız mümkündür. Hatta bu online Katılımcı El Kitabında size sorulan soruları zamanında cevaplamanız sizi yurt dışındaki fuar alanında canınızı sıkacak sorunlardan, sürpriz maliyetlerden kurtaracaktır.
Fuarda Nasıl Dikkat Çekilir?
Fuarda gerçekten fark yaratmak, dikkat çekmek ve başarılı olmak isteyenler için yapmaları gereken birkaç temel konu vardır:
Neden Kimseye Güvenmeden Kendi Ziyaretçimizi Kendimiz Davet Etmeliyiz?
Fuar Organizatörlerinin ziyaretçiyi davet etme gücü olmadığını sadece duyurma gücü olduğunu, ziyaretçinin sadece katılımcının davetini, davet olarak algıladığını hatırlayarak standımızda bizi ziyaret etmelerini istediğimiz müşterilere ve müşteri adaylarını davet etmemiz gerekir.
Bakınız: Kimin Fuar Davetiyesi Daha Güçlü?
İhracat müşterisine fuarda satış yapmak için kendisini öncelikle fuar standımıza bizim davet etmemiz gerekir. Koridordan geçenden medet ummadan, komşu standa uğrayanlardan nasiplenmeyi ümit etmeden, kendimizi garantiye alıp, kendi ziyaretçimizi fuardaki standımıza kendimiz davet etmemiz gerekir.
Nasıl Bir Fuar Davetiyesi Göndermeliyiz?
Bu daveti de rastgele değil, düşünerek akıllıca planlayarak yapmak gerekir. Fuardaki standımızda bizi ziyaret etmeleri için davet ederken, davet ettiklerimize koordinat ve havuç vermemiz gerekir. Yani fuarda standınızda sizi ziyaret ederlerse hangi fırsatlardan yararlanacaklarını, hangi avantajlara sahip olacaklarınızı anlatmamız gerekir.
Bakınız: Nasıl Bir Fuar Davet Yazısı Göndermeliyiz?
Bakınız: Fuara Müşterilerimizi Davet Etmenin En Yaygın Yöntemleri Nedir?
Bakınız: Yep Yeni Müşterileri Fuar Standımıza Nasıl Çekeriz ?
Fuarda Görüşmek İçin Randevu Vermeliyiz
Hatta mümkünse standımızda belirli bir tarihte ve günde görüşmek için bir randevu vermemiz daha da doğru olur
Fuarda Nasıl Farklılaşır, Daha Öne Çıkabiliriz?
Fuarda farklılaşmak için ikinci önerimiz de bir etkinlik düzenlemektir. Ticaret Sahnesinde veya kendi standınızda bir ticari sunum, bir kokteyl yada bir parti ya da fuar akşamı bir network etkinliği son derece cazip olabilir.
Bakınız: Standınızın Modelleri Yeterince Dikkat Çekici mi?
4. KURULUM
Fuar alanına önce sizden önce stand yapımcınız girer. Standınızı kurar, size teslim eder. Sonra siz girer ürünlerinizi yerleştirirsiniz! Tüm bunları 2 satırda anlattığımız gibi sizin de 3 günde bitirmeniz gerekir. Bu için de kurulum sürecini de öncesinden çok iyi planlamak gerekir. Aksi halde fuardan bir önceki gece standınızın sabaha karşı zar zor bitmesi hayatınızın en büyük kabuslarından biri olabilir!
5.FUAR
Sahneye Çıkma Zamanı
Fuar günlerinde artık perde açılmış, siz de sahnedesiniz. Hazırlık aşamasında her konuyu en iyi ayrıntıya kadar çok iyi planlamanız ve çok iyi hazırlamanız gerekir. Fuarda, öncesinden hazırladığınız her şeyi sadece uygulamanız ve ziyaretçilerinizi ağırlamanız gerekir.
Standınıza Gelen Müşterinin Ziyaretini Kutlayın
İhracat müşterisine fuarda satış yapmak için sıcak ve gerçekçi davranışlarınızla, yüksek motivasyonunuzla, güler yüzünüzle, bir kutlama havasında bir bayram havasında misafirlerinizi karşılamanız ve standınızda ağırlamanız gerekir. Standınız siz ve ekibiniz sayesinde bir çekim merkezi olmalıdır!
Fuar Toplantısı Ne Kadar Sürer?
Toplantı akışlarınızı en uzun 30 dakikalık dilimler halinde planlamanız gerekir.
Motivasyonunuz Hep Yüksek Olmalı
Her ne olursa olsun, sizi yoracak, üzecek, son dakika şaşırtacak durumlarla karşılaşsanız bile, fuarın tüm günleri, tüm saatleri çok değerlidir. Bu günleri, bu saatleri en iyi şekilde, ziyaretçi odaklı değerlendirmek gerekir.
Hangi Müşterinizi Kaybetmek İstersiniz Ki?
Fuarda standımıza gelen herkesi çok iyi ağırlamamız, kaydetmemiz gerekir. Kimin ne ağırlıkta bir müşteri olacağını tahmin etmemiz mümkün olmayabilir. Hangi müşteri profilimizin standımızda kiminle görüşmek isteyeceğini ve görevlendirdiğimiz şirket temsilcilerimizin ne anlatacağını doğru kurguladıysak herkesin standımızdan mutlu ayrılması gerekir.
Standınıza Gelen Herkesi Kaydedin
En önemlisi de standınıza gelen herkesin kartvizitini veya bilgisini almamız gerekir. İster biri ile görüşebilmiş, isterse de görüşememiş olsun! Katıldığımız fuarlarda topladığımız en büyük ganimet kartvizitlerdir.
6. SÖKÜM
Fuar bitim saatinden sonraki 2 -3 saat fuar stand personeli için önemlidir. Çok öncesinden kimin hangi ürünleri hangi kolilere paketleyeceğini planlamamız gerekir. Söküm saati geldiğinde de herkes kendi üzerine düşeni hızlıca yapıp standın 1-2 saat içinde boşalması gerekmektedir.
7. SONRASI
Fuar bittikten sonra işimiz bitmiyor! Asıl şimdi başlıyor!
Fuar İzni
Fuar biter bitmez, fuar haftası emeği geçen tüm ihracat, satış ekibine 2 günlük kişisel izin verin. Gidip dinlensinler.
Fuar Müşterisi Bizi Ne Zaman Arayacak?
Hiç bir zaman aramayacak. Boşuna beklemeyin.
İhracat müşterisine fuarda satış yapmak nasip olmadıysa, Ofise döner dönmez de yapacağınız ilk iş fuar sonrası hafta içinde hızlıca, fuarda tanıştığınız insanlarla hemen iletişime geçmektir.
Bakınız: Fuardan Sonra Nasıl Satış Yapılır?
Fuarda Ziyaretimize Gelenleri Ne Zaman Aramamız Gerekir?
Nasıl yani? Daha aramadınız mı? Yazık! Çok geç kaldınız!
Fuarda standınıza gelen, ürünlerinizi çok beğenen ziyaretçileri hemen aramanız gerekir. Muhtemelen ilk arayan siz olmayacaksınız. Fuarda tanıştıklarınız sadece tatlı bir fuar hatırası olarak kalmaması için fuardan sonra hemen aramınız gerekir! Geç kaldınız bile…
Fuarda Ziyaretimize Gelenlerle Nasıl İletişime Geçmeliyiz?
Müşteri ile nasıl en sağlıklı diyalog kurabilirseniz: İster telefonla arayın, ister, e-posta, ister mesengerla… Hemen arayıp, fuarda tanıştığınız, sohbet ettiğiniz insanlarla bağı güçlendirmeleri gerekir. Siparişi kovalamak gerekir…
Bakınız: Fuardan Sonra Teşekkür Yazısı Nasıl Olmalı?
Bakınız Fuardan Sonra Kendimizi Ziyaretçiye Nasıl Hatırlatabiliriz?
Fuardaki Başarımız Ne Zaman Ölçülür?
Fuarın değerlendirmesini, 3 ayrı tarihte yapmak gerek. Fuarda görev alan herkes önce ayrı ayrı, sonra da topluca değerlendirmek gerekir. Fuarın bittiği akşam, fuarda görüştüklerini aradıktan sonra ve son olarak fuardan 6 ay sonra bu değerlendirmeleri yapmak gerekir.
Fuarda Müşteri Bulmak, Satış Yapmak İçin Fuara Nasıl Hazırlanmak Gerekir?
Fuar standımızda bol bol ziyaretçi ağırlamak ve aralarından sipariş yazdıracak, ihracat, satış yapabileceğimiz müşteri adaylarına fuarda satış yapmak için fuara ekipçe doğru hazırlanmak gerekir.
Fuarista ekibi olarak fuarlara katılan şirketlere fuarlardan müşteri bulmaları için eğitimler veriyoruz.
- Biz fuara katılmayı biliyoruz, ama fuarda müşteri bulamıyoruz diyenleri, yarım günlük Fuardan Müşteri Bulma Eğitimlerine bekliyoruz.
- “Bir yerlerde hata yapıyoruz ama nerde ?” diye merak edip tüm fuara katılma süreçlerini gözden geçirmek isteyenleri, tam günlük Fuardan Verim Alma Eğitimlerine bekliyoruz.
- Yıl boyunca, istediğimiz zaman, istediğim yerde, istediğim cihazdan izlemek istiyorum diyenlere de istedikleri derinlikte öğrenmeleri için Fuara Hazırlık Video Eğitimlerini öneriyoruz.
Fuardan Müşteri Bulma Eğitimi
28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 09:30 ile 13:00 arasında Türkiye’nin her bölgesinden ilgilenen şirket yöneticilerinin katılabilmesi için Zoom ortamında Fuardan Müşteri Bulma Eğitimini düzenliyoruz. Katılacakları fuardan nasıl müşteri bulabileceklerini öğrenmek isteyen şirket yöneticilerini bekliyoruz.
🗓 28 Eylül 2024, Cumartesi
🕑 Saat 09:30 – 13:00
💻 Online
Ofisinizde Size Özel Fuara Hazırlık Eğitimi
Fuara doğru hazırlanmayı arzu eden şirketlere 1 gün boyunca ofislerinde misafir oluyoruz. Kendi niyetlerini, kendi isteklerini, hedeflerini dinliyoruz. Ürünlerini, sektörlerini ve müşteri profilini dinliyoruz. Sonra hep birlikte hedefler koyup bu hedeflere ulaşmak için uzun uzadıya, kendilerine özel olarak fuara nasıl hazırlanmaları gerektiğini anlatıyoruz. Hedef koymadan, standa, personelden, ürüne, fuarda davranıştan, misafir ağırlamaya kadar onlarca konu hakkında konuşuyoruz.
Fuara nasıl hazırlanırlarsa, daha çok ziyaretçi ağırlayabileceklerini anlatıyoruz. Fuar sonrasında da müşteriye çevirmek için nasıl davranmaları gerektiğini anlatıyoruz.
Katılacağınız fuarda standınızda bol bol ziyaretçi ağırlamak ve aralarından sipariş alabileceğiniz, satış ihracat yapabileceğiniz müşteriler bulabilmek için, şirket yöneticilerinize hitaben, şirketinize özel Fuara Hazırlık Eğitimi düzenleyelim mi?
Sizin ofisinizde fuarla ilgili tüm yönetim kadronuza size özel bir eğitim düzenleyelim mi?
Fuara Hazırlık Video Eğitimlerimiz
Yıl boyunca, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden, istediğiniz cihazdan izlemek, istediğiniz derinlikte öğrenmek isteyenlere Fuara Hazırlık Video Eğitimlerimizi öneriyoruz: Hemen şimdi aşağıdaki seçeneklerden birini seçip, kaydolup, iyzico güvenli ödeme sistemi aracılığı ile Kredi Kartınızla satın alabilir, video eğitimleri hemen izlemeye ve öğrenmeye başlayabilirsiniz! 2 iş günü içinde de, kayıt olurken bildirdiğiniz şirket bilgilerinize e-faturanız gönderilmiş olur.
Hemen inceleyebileceğiniz Fuara Hazırlık Video Eğitim seçeneklerimiz:
3 Saatlik Fuara Hazırlık Temel Eğitimi
70 Video Ders | 7 Aşama
6 Saatlik Fuara Hazırlık Kapsamlı Eğitimi
101 Video Ders | 7 Aşama
9 Saatlik Fuara Hazırlık Detaylı Eğitimi
143 Video Ders | 7 Aşama
Ofisinizde Size Özel Fuara Hazırlık Eğitimi
Daha güzel bir fuar deneyimi, fuardan yüksek verim almak, fuarda standınıza bol ziyaretçi çekmek, bu ziyaretçiler arasından da gerçek müşteriler bulmanız için, nasıl bir çalışma yapmanız gerektiğini Fuarista Eğitimlerinde anlatıyoruz, arzu eden şirketlere birebir destek vermek için Fuara Hazırlık Danışmanlığı hizmeti sunuyoruz.
İhtiyacınız varsa yazın, arayın, size destek olalım
Aktif olduğumuz platformlardan Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube kanallarımızdan birinden veya tümünden haftalık paylaşımlarımızı izleyebilirsiniz.
Fuarlardaki başarınıza katkımızın olması dileğiyle!
İstanbul, 02.11.2021